top of page

Welkom!

We weten allemaal dat er mensen sterven aan corona, maar weet jij hoe dodelijk het virus effectief is?

 

Omdat ik merkte dat bijna geen enkele medeburger me dat kon vertellen, ben ik begonnen met het ontwerp van deze korte enquête. Ik merk dat er veel angst leeft, ook bij kinderen en jongeren. De maatregelen richten naar de mening van veel artsen en professoren meer schade aan dan het virus. En dan rest nog de vraag of de maatregelen wel hun doel bereiken.

 

Ik heb me gerealiseerd dat het dagelijkse corona-nieuws op radio en TV niet volstaat om een breed perspectief te krijgen over de crisis. Voor een genuanceerd en kritisch beeld is het nuttig dat je ook andere bronnen raadpleegt, waaronder de geschreven pers, wetenschappelijke artikelen, reflecties, ook van artsen en professoren die niet in het nieuws komen, ...

Deze website is reeds door een aantal professionals nagelezen,  maar nog in ontwikkeling. Feedback op taalkundig en inhoudelijk vlak zijn welkom. Heb jij de capaciteit en tijd om hierbij te helpen, laat het weten aub. Meld aub als u linken vind die niet meer werken. Dank bij voorbaat!

bottom of page